تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟ پرسپولیس دست به دامن کاناوارو شد
سرخط خبرها

حامدی‌فر در خطر از دست دادن دربی| ۷ دو کارته درترکیب استقلال

  • کد خبر: ۱۹۸۱۱۹
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۵
حامدی‌فر در خطر از دست دادن دربی| ۷ دو کارته درترکیب استقلال
امید حامدی‌فر، هافبک میانی استقلال تنها بازیکنی است که اگر مقابل فولاد کارت زرد بگیرد، بازی در دربی را از دست خواهد داد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز،  با اینکه زمان برگزاری دربی به تعویق افتاده و این تصمیم می‌توانست منجر به محرومیت برخی بازیکنان از حضور دردربی شود، اما با اینکه قرار است این بازی بعد از برگزاری ۱۱ بازی استقلال در لیگ برتر برگزار شود و عملا از هفته پنجم به هفته دوازدهم موکول شده، اما فقط یک بازیکن استقلال در خطر از دست دادن دربی قرار دارد و دیگر بازیکنان می‌توانند با خیال راحت در بازی قبل از دربی مقابل فولاد قرار بگیرند.

در حال حاضر مرادمند، جلالی، چشمی، حسینی، سهرابیان، رمضانی و مهدی‌پور هفت بازیکنی هستند که دو‌کارته محسوب می‌شوند و عملا خطری آن‌ها را تهدید نمی‌کند و می‌توانند دردربی به مصاف پرسپولیس بروند.


البته گرفتن کارت قرمز در بازی با فولاد خوزستان بحث دیگری است و بازیکنان استقلال باید هوش و حواس خود را جمع کنند تا در این بازی کارت قرمز نگیرند وگرنه از جانب دریافت کارت زرد خطری دوکارته‌ها را تهدید نخواهد کرد.

تنها بازیکنی باید در بازی با فولاد خوزستان دست به عصا حرکت کند، امید حامدی فر است که اکنون سه کارته است و اگر مقابل فولاد کارت زرد بگیرد به دربی نخواهد رسید. حامدی‌فر که به تازگی به ترکیب اصلی استقلال رسیده، اما هرگز دوست ندارد چنین سرنوشتی دچارش شود وتردیدی نیست او با احتیاط زیاد مقابل فولاد بازی خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->